Iesean - picaturi de culoare cotidiana - Iasi - Romania

iesean.blogspot.com - picaturi de culoare cotidiana cu iz de inedit subliminal - restul de viata insemnata ca si cultura - proiect de reconstientizare a valorii zilei in urbanul dezumanizat - tentativa de impacare a verzei elevate cu o capra aleatoare dar sublima





Bienala Periferic 7 - Andrea Faciu la Galeria Vector> in cadrul sectiunii "Procese sociale"

Thursday, April 27, 2006

Galeria Vector va invita vineri, 28 aprilie 2006, ora 18:00, la workshop-ul de desen "Black on White & Vice Versa" sustinut de artista Andrea Faciu in cadrul sectiunii "Procese sociale" curata de Marius Babias si Angelika Nollert ca parte a Bienalei Internationale de Arta Contemporana "Periferic 7: Focussing Iasi".



Lucrarile Andreei Faciu sunt proiecte de instalatii care iau adeseori forma filmului, abordand tematica cuvintelor si limbajului. Andrea Faciu se intoarce de multe ori la cuvintele si motivele vizuale pe care le-a utilizat deja, plasandu-le in noi si variate contexte, astfel incat continutul lucrarilor ei creaza o retea inter-referentiala. De multe ori proiectele se refera la propria biografie, prin folosirea propriului corp in lucrarile sale video sau a fotografiilor din albumul de familie, trimitand, de asemenea, la tatal ei, artistul Virgil Faciu, care a trait si a lucrat pentru o perioada de timp in Iasi. In proiectele ei, straturi diferite ale unor realitati diferite se interconecteaza, concepte diferite legandu-se pentru a descrie opozitii mutual determinate, pentru a evidentia validitatea lucrurilor disparate. Pentru publicatia editata de Marius Babias si Angelika Nollert - un sourcebook ce va fi lansat la deschiderea Bienalei Periferic 7 pe 12 mai 2006 -, Faciu a inclus o serie de schite, iar pentru expozitie va produce un sistem multimedia de referinte.

Expozitie de graphic si industrial design Oaia cu "tu peux" 2 - 8 mai Galeriile de Arta Cupola


Oaia cu “tu peux!”
Expozitie de graphic si industrial design
Galeriile Cupola, Iasi, 2-8 mai 2006


Sectia de Design a Universitatii de Arte ‘George Enescu’ Iasi prezinta in perioada 2-8 mai 2006, la Galeriile Cupola, munci de-ale studentilor designeri, pe ritm de jazz. Pornind de la indemnul ‘e timpul sa iesim din turma’, tinerii designeri ieseni prezinta lucrari de industrial si graphic design pe teme cu tupeu pentru a demonstra ca pot fi creativi.

Vernisajul expozitiei ‘Oaia cu “tu peux!”va avea loc in data de 2 mai, incepand cu ora 17.30, la Galeriile Cupola. Pe langa discursurile organizatorilor si a invitatilor, va avea loc si un concert de jazz sustinut de studentii de la sectia de Muzica a Universitatii de Arte ‘George Enescu’.

Expozitia, organizata de Universitatea de Arte ‘George Enescu’ Iasi, in colaborare cu Vektor Design, este structurata pe 3 sectiuni, ce vor cuprinde:

Grafic Design
- Lucrari de pe parcursul anilor de studiu - cu accent pe anul 3 de studiu.
- Tema principala Graphic Design: – crearea de print-uri (un ambalaj si o carcasa) de CD pe tema “Jazz-ul”.

Industrial Design
- Lucrari de pe parcursul anilor de studiu - cu accent pe anul 3 de studiu.
- Tema principala Industrial Design: - reconstructia unui casetofon si realizarea unei noi forme pe baza constrangerilor pieselor existente din casetofonul model.

Portofolii
- Portofoliile studentilor in curs ai Universitatii de Arte “George Enescu” Iasi, sectia design, care au obtinut contracte nationale sau internationale.
- Portofolii ale absolventilor.

Iesean - picaturi de culoare cotidiana - Iasi - Romania is powered by Blogspot and Gecko & Fly.
No part of the content or the blog may be reproduced without prior written permission.
Join the Google Adsense program and learn how to make money online.