Iesean - picaturi de culoare cotidiana - Iasi - Romania

iesean.blogspot.com - picaturi de culoare cotidiana cu iz de inedit subliminal - restul de viata insemnata ca si cultura - proiect de reconstientizare a valorii zilei in urbanul dezumanizat - tentativa de impacare a verzei elevate cu o capra aleatoare dar sublima





Expozitie de graphic si industrial design Oaia cu "tu peux" 2 - 8 mai Galeriile de Arta Cupola


Oaia cu “tu peux!”
Expozitie de graphic si industrial design
Galeriile Cupola, Iasi, 2-8 mai 2006


Sectia de Design a Universitatii de Arte ‘George Enescu’ Iasi prezinta in perioada 2-8 mai 2006, la Galeriile Cupola, munci de-ale studentilor designeri, pe ritm de jazz. Pornind de la indemnul ‘e timpul sa iesim din turma’, tinerii designeri ieseni prezinta lucrari de industrial si graphic design pe teme cu tupeu pentru a demonstra ca pot fi creativi.

Vernisajul expozitiei ‘Oaia cu “tu peux!”va avea loc in data de 2 mai, incepand cu ora 17.30, la Galeriile Cupola. Pe langa discursurile organizatorilor si a invitatilor, va avea loc si un concert de jazz sustinut de studentii de la sectia de Muzica a Universitatii de Arte ‘George Enescu’.

Expozitia, organizata de Universitatea de Arte ‘George Enescu’ Iasi, in colaborare cu Vektor Design, este structurata pe 3 sectiuni, ce vor cuprinde:

Grafic Design
- Lucrari de pe parcursul anilor de studiu - cu accent pe anul 3 de studiu.
- Tema principala Graphic Design: – crearea de print-uri (un ambalaj si o carcasa) de CD pe tema “Jazz-ul”.

Industrial Design
- Lucrari de pe parcursul anilor de studiu - cu accent pe anul 3 de studiu.
- Tema principala Industrial Design: - reconstructia unui casetofon si realizarea unei noi forme pe baza constrangerilor pieselor existente din casetofonul model.

Portofolii
- Portofoliile studentilor in curs ai Universitatii de Arte “George Enescu” Iasi, sectia design, care au obtinut contracte nationale sau internationale.
- Portofolii ale absolventilor.
« Home

» Post a Comment

Iesean - picaturi de culoare cotidiana - Iasi - Romania is powered by Blogspot and Gecko & Fly.
No part of the content or the blog may be reproduced without prior written permission.
Join the Google Adsense program and learn how to make money online.