Iesean - picaturi de culoare cotidiana - Iasi - Romania

iesean.blogspot.com - picaturi de culoare cotidiana cu iz de inedit subliminal - restul de viata insemnata ca si cultura - proiect de reconstientizare a valorii zilei in urbanul dezumanizat - tentativa de impacare a verzei elevate cu o capra aleatoare dar sublima





Maraton de film

Tuesday, May 16, 2006
Intrebarea noastra este simpla: tie dupa cat timp ti se rupe filmul? Altfel spus, la cate filme poti sa te uiti fara sa adormi?

Vino la Orange film maraton sa descoperim raspunsul. Orange film maraton se va desfasura in perioada 26-28 mai in Bucuresti la Hollywood Multiplex Bucuresti Mall, Timisoara la cinema Capitol si Iasi la cinema Victoria.

Ideea e sa nu motai, sa nu sforai, sa nu atipesti, sa nu picotesti sau sa nu dormi de-a dreptul la film. Trebuie sa fii tare si sa rezisti pana adorm ceilalti. Vei deveni astfel cel mai tare maratonist de film. Vei castiga glorie, cate filme poti sa vezi plus un telefon SPV C600 cu o cartela SIM PrePay si invitatii la film. Crezi ca poti sa faci fata pariului?

Resursa : maraton de film

Statui de ceara la Iulius Mall

Sunday, May 14, 2006
Harry Potter, Brad Pitt, David Beckham sunt in vizita la Iulius Mall. Un pic reci si inaccesibili poate chiar diferiti de ceea ce va asteptati, cam galbejori la fata dar simpatici si mai ales bucurosi sa faca poze cu voi ;)

5 - 19 mai 2006, Iulius Mall, parter, statuile de ceara de la Sankt Petersburg infatisandu-i pe Ronaldo, Steffi Graf, Schumacher, Beckham, Stalin, Hrusciov si inca vreo cateva surprize pe care va invit sa le descoperiti la fata locului !

Atentie, sesiunile foto sunt permise doar intre orele 18:00 si 20:00, in rest, conform indicatiilor de la intrarea in Mall, nu este permisa fotografierea locatiilor din Mall.

Iesean - picaturi de culoare cotidiana - Iasi - Romania is powered by Blogspot and Gecko & Fly.
No part of the content or the blog may be reproduced without prior written permission.
Join the Google Adsense program and learn how to make money online.